Ovaj onlajn alat osmišljen je da pomogne organizacijama kao što je vaša da rastu koristeći iskustva iz sektora biznisa na polju komunikacija i digitalnog marketinga.

Da li ste nekad vidjeli odličnu digitalnu kampanju za neki proizvod i zapitali se kako je napravljena? Kako se prenosi poruka do tako velikog broja ljudi i postaje prepoznatljiv među njima? Da li ste se nekada pitali je li sve u novcu ili biste možda i vi to sami mogli da uradite kada bi vam neko pokazao?

To je upravo ono što želimo da vam ponudimo. Da bolje sagledate organizaciju, da koristite CANVAS poslovne modele kako biste unapredili svoj rad u polju komunikacije sa vašom ciljnom grupom. Želimo da vam ova stručna znanja ponudimo besplatno i da vam pomognemo da motivišete mlade ljude da postanu vaši obožavaoci, a ne samo pratioci i da se odazovu na vaš poziv na akciju.

Možemo vam pomoći da ovo postignete tako što ćete iskusiti novu moć vizualizacije i razviti moderne digitalne strategije. Uz pomoć znanja koje ćemo podjeliti sa vama, poruke i ciljevi vaše organizacije mogu da „pogađaju metu“. Vaša vizija će se pretvoriti iz običnog pasusa teksta u vašu „zvijezdu vodilju“.

Verujemo da jedino zajedno možemo da ostvarimo svoje ciljeve i da pomognemo mladima da ostvare njihove. Zato smo se okupili da osmislimo ovaj projekt i pozivamo vas da nam se pridružite i počnete sa nama mijenjati svoje vizije omladinskog rada!

Započnite svoju strategiju digitalne komunikacije sada!

Predstavite nam se kako biste odmah dobili pristup celom Priručniku i započeli strategiju sa svojim timom!

Molimo vas da popunite sljedeća polja:

  • Progress bar 2%