Objavi:
5 aplikacija za dijeljenje vašeg sadržaja na mrežama

 

Kada kreirate neki sadržaj sljedeći korak je objavljivanje na društvenim mrežama. U nastavku možete videti opis 5 fenomenalnih aplikacija koje će vam pomoći pri dijeljenju vašeg sadržaja:

1

Buffer za iOS i Android
Dijelite objave na Twitter-u, Facebook-u, Instagram-u, Google+, Pinterest-u i LinkedIn-u, sve ojednom uz pomoć aplikacije Buffer. Bilo koji link, tekst, sliku ili video koji hoćete da podijelite samo dodajte u Buffer. Vaš ažuriran sadržaj će biti automatski podijeljen u zakazano vrijeme u toku dana na vašim omiljenim društvenim mrežama. Također, možete da podesite vrijeme objave u skladu sa svojim potrebama ili da objavljujete sadržaje odmah direktno iz aplikacije.

Buffer mobilna aplikacija vam omogućava da:

  • objavljujete na više Twitter, Facebook, Instagram, Google+, LinkedIn i Pinterest naloga odjednom;
  • podesite vrijeme kada će se vaše objave podijeliti automatski tako da nikada ne morate da razmišljate o vremenu, samo kliknite „Buffer“;.
  • podesite vrijeme objava prema svojim potrebama koriseći Custom Time za specifične događaje ili kampanje;
  • dijelite sadržaje iz svih svojih omiljenih aplikacija uz pomoć iOS ekstenzije uključujući i podešavanje vremena za dieljenje originalnih objava sa Safarija, Tweetbota, Twittera i drugih mreža;
  • vam nikada ne nestane fenomenalnih sadržaja uz pomoć dijeljenja sa Instagram-a.

Slika br. 41 – Buffer

2

Hootsuite
Koristite Hootsuite, besplatnu mobilnu aplikaciju, da podesite vrijeme objava, dijelite i pratite konverzacije bilo gde da se nalazite.

SLika br. 42 – Hootsuite

3

Sprout Social
Upravljajte svim profilima svog tima na društvenim mrežama iz jedne mobilne aplikacije – pristupite svom kalendaru sadržaja, i drugim dokumentima bilo gdje i bilo kada.

4

Facebook Pages Manager
Pages Manager vam omogućava da upravljate aktivnostima na više Facebook stranica odjednom.

5

Sendible
Budite prisutni na društvenim mrežama sa vašeg mobilnog telefona. Objavljujte sadržaje, upravljajte objavama i pratite performanse bilo gdje.

Slika br. 43 – Sendible